Gulvlegging

Gulvlegging

Gulvet er husets viktigste møbel. Det er fundamentet i boligen og rammer inn interiør og annet møblement på imponerende vis. Både heltre lamellgulv og massive heltregulv er en opplevelse. Disse gulvene overlever gjerne flere generasjoner, og blir bare vakrere og mer karakteristiske med tiden. 

Vi kan skaffe de fleste typer gulv og tar gjerne jobben med legging. I tillegg utfører vi også listing, enten kombinert med sliping eller ved legging av nytt gulv.

Vi hjelper deg på veien

Ikke helt sikker på hva som vil egne seg best hos deg? Snakk med oss. Vi har lang erfaring med sliping og legging av gulv og kommer gjerne med tips basert på dine ønsker og behov!

Vi tilbyr en rekke tjenester

Sliping

Ikke lyst til å rive opp gulvet og legge nytt? Gulvsliping er både en smart og rimeligere løsning.

Behandling

Ved behandling av treverk finnes det flere alternativer. Her i Påls Gulvservice utfører vi omtrent alle typer trebehandling.

Legging av belegg og våtrom

Når det skal legges belegg i våtrom er det viktig at du bruker fagpersoner med den nødvendige kompetansen og sertifisering.

Reparasjoner

Har du vært uheldig og fått skade på gulvet ditt? I mange tilfeller kan både større og mindre skader repareres uten å måtte skifte ut hele gulvet. 

Gulvlegging

Gulvet er husets viktigste møbel. Det er fundamentet i boligen og rammer inn interiør og annet møblement på imponerende vis.