Sliping

Sliping

Ikke lyst til å rive opp gulvet og legge nytt? Gulvsliping er både en smart og rimeligere løsning. Ved å slipe ned gulvet kan du gjøre gulvet så godt som nytt igjen! Skap romfølelsen du ønsker og velg overflatebehandling basert på dine preferanser.

Fornying av gamle gulv bidrar også til å redusere behovet for nedhogging av skogsarealer rundt om i verden og er med det et bærekraftig alternativ til nye gulv. 

I Påls gulvservice har vi lang erfaring med gulvsliping. Blant annet kan vi utføre:

Avhengig av gulvets alder, tilstand og eventuelt om det tidligere har blitt slipt ned, vil gulvsliping kunne kreve opptil flere runder med sliping. Ved gulvsliping er det vanlig å starte med et grovt slipepapir å jobbe seg mot finere slipepapir til ønsket tilstand er oppnådd. I Påls Gulvservice vil vi alltid foreta en vurdering av gulvet for å avgjøre hvor omfattende behandling som er nødvendig. 

Etter slipearbeidet er gjennomført går vi inn med foretrukket behandling av treet. Dette kan være lakk,  olje eller voks. Her er det viktig å tenke på hva slags slitestyrke gulvet skal ha, fremtidig vedlikehold og ikke minst utseende til gulvet.

Vi hjelper deg på veien

Ikke helt sikker på hva som vil egne seg best hos deg? Snakk med oss. Vi har lang erfaring med sliping og legging av gulv og kommer gjerne med tips basert på dine ønsker og behov!

Vi tilbyr en rekke tjenester

Sliping

Ikke lyst til å rive opp gulvet og legge nytt? Gulvsliping er både en smart og rimeligere løsning.

Behandling

Ved behandling av treverk finnes det flere alternativer. Her i Påls Gulvservice utfører vi omtrent alle typer trebehandling.

Legging av belegg og våtrom

Når det skal legges belegg i våtrom er det viktig at du bruker fagpersoner med den nødvendige kompetansen og sertifisering.

Reparasjoner

Har du vært uheldig og fått skade på gulvet ditt? I mange tilfeller kan både større og mindre skader repareres uten å måtte skifte ut hele gulvet. 

Gulvlegging

Gulvet er husets viktigste møbel. Det er fundamentet i boligen og rammer inn interiør og annet møblement på imponerende vis.